1 Decembrie – o sarbatoare reusita gratie eforturilor a sute de oameni

1 Decembrie – o sarbatoare reusita gratie eforturilor a sute de oameni

Un număr foarte mare de giurgiuveni a răspuns invitaţiei Primăriei Giurgiu de a participa la activităţile organizate luni, 1 decembrie, în Piaţa Tricolorului, astfel că Giurgiu a beneficiat de o adevărată sărbătoare naţională. Pregătirile dedicate Zilei Naţionale au început cu câteva săptămâni înainte, în organizare fiind angrenate sute de persoane, angajaţi şi colaboratori ai municipalităţii, un aport deosebit de important fiind şi cel al sponsorilor care au asigurat suportul financiar necesar.

Pe această cale, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, le adresează calde mulţumiri tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui amplu eveniment, lucrând în echipă, dar şi giurgiuvenilor care au participat într-un număr aşa de mare şi au fost alături de organizatori, inclusiv distinşilor invitaţi de la Ruse şi reprezentanţilor celorlalte autorităţi publice giurgiuvene. Un rol important în organizare a aparţinut Garnizoanei Giurgiu, dar şi societăţilor din cadrul Primăriei Giurgiu, respectiv Poliţia Locală, GSL, IPSV, ADPP, SVSU şi nu în ultimul rând Direcţiei de Asistenţă Socială.

Fără munca angajatelor Cantinei Sociale care au făcut 15.000 de sarmale de post şi de dulce şi au servit mii de giurgiuveni, sărbătoarea naţională nu ar fi fost aşa de reuşită.
Mulţumiri primesc şi forţele militare din Capitală, Garnizoana Bucureşti care a trimis la paradă militari ce au luptat în teatrele de operaţiuni din Irak, Bosnia sau Afganistan, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, ai Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, angajaţii Direcţiei Poliţiei Locale şi voluntarii Crucii Roşii.

De asemenea, conducerea municipalităţii doreşte să le mulţumească zecilor de elevi giurgiuveni care au purtat un tricolor gigant, dar şi Fanfarei “Valahia” a Centrului Cultural “Ion Vinea”, instituţie care împreună cu TVH, Georgel Nucă şi alţi 25 de artişti din toată ţara s-au ocupat de spectacolul folcloric de pe scena amplasată pe strada Petre Ghelmez.

Tuturor celor menţionaţi li se adaugă Episcopia Giurgiului şi nu în ultimul rând cei 87 de sponsori giurgiuveni care au donat sumele de bani necesare pentru asigurarea cheltuielilor şi fără de care sărbătorirea Zilei Naţionale la Giurgiu nu ar fi fost posibilă şi nu ar fi căpătat aspectul unui real eveniment de care să se bucure mii de oameni.

Ultima modificare: 02.12.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Mesajul dlui primar Nicolae Barbu cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.